Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első randiszabályok;)

 Első randi
Randira hívott egy fiú? Ez lesz az első, és nem tudod, hogy viselkedj? Segítünk! Nem kell izgulnod, hidd el, ő sem teljes nyugalomba fog odamenni. Ne szorongj a randin, hogy mit kéne máshogy csinálni! Légy természetes, és nyugodt! Ne azt lássa rajtad a fiú, hogy egész randi alatt, nem tudtad elengedni magad!

Válaszd ki a megfelelő ruhát!
Randi előtt pár nappal, nem árt, ha kiválasztod a ruhát. Ne aznap kelljen sietned, nehogy véletlenül olyan ruhát válassz, amiben rosszul éreznéd magad! Válaszd ki előre, próbáld fel a kiegészítőkkel, cipővel! Így a randi napján már csak fel kell venned, és ez miatt sem kell izgulnod.  

Légy ápolt!
Ügyelj arra, hogy rendezetten menj oda a randira! Mosd meg a hajad, vegyél egy alapos fürdőt! Csináld meg a körmeidet, szőrteleníts, ha szükség van rá! Tegyél fel egy arcmaszkot, tedd rendbe az arcodat is! Mosd meg a fogaidat! Tehát, ne menj oda szétszórtan, légy ápolt!Biztosan te sem szeretnéd,hogy egy fiú zsíros hajjal és pattanásos arccal menne el egy randira.  

Pihenj egyet!
A randevú előtt, jól pihend ki magad! Így nem leszel álmos a randin, nem lesznek karikásak a szemeid! Gondolj csak bele, hogy esne a fiúnak, ha végig ásítoznád a randit? Lehet, azt hinné, hogy untat, és többet nem is hív el! Tehát figyelj arra, hogy kipihenten menj a randira!  

Érdeklődj utána!
Ha eddig még nem nagyon ismerted a fiút, kezdj el érdeklődni utána. Mi a kedvenc sportja, kedvenc filmjei, tehát az érdeklődési köréről. Így ha elakadtok a beszélgetésben, lesz mit szóba hoznod. Ráadásul, biztos tetszeni fog neki, hogy nem csak magadról beszélsz, hanem érdeklődsz utána!

Légy nyugodt!
Ahogy azt már cikkünk elején is leírtuk, fontos, hogy ne feszengj! Ne azt lássa a fiú, hogy nem tudsz nyugton maradni! Ő is izgul, nem csak te! Engedd el magad, élvezd a randit. Így ha nem is jöttök össze, legalább volt egy szép estéd. Szóval lazíts, és élvezd a randit!  

Ne késs!
Ügyelj arra, hogy időben odaérj, a megbeszélt helyre. Neked is rosszul esne, vagy legalább is még jobban izgulnál, ha késne az illető. Ne kellejen magyarázkodnod, hogy miért késtél, légy pontos! Kelts jó első benyomást, ne rontsd el azzal, hogy elkésel!  Vagy azis egy megoldás ha hamarabb érsz oda mint a megbeszélt idő.De azért ne egy órával a meg beszélt idő előtt menj mert persze a fiúnak is készülődnie kell.:)

2.

Habár egy randi előtt hajlamosak vagyunk mindent elfelejteni, azért pár dolgot ne felejtsünk el :

1. Az első randiról késs el 5 percet! Ne többet csak annyira hogy éreztesd vele hogy még nincs nyeregben 

 

2.  Ne fesd magad nagyon… a fiúk 70%-a szerint visszataszító ha egy lány nagyon kifesti magát. Gondolj arra is, ha most hercegkisasszonyt  faragsz magadból, és legközelebb találkoztok és nem leszel kifestve, akkor lehet halálra ijed attól hogy hogy változhattál így meg pár nap alatt. Had szokja meg az igazi arcod (nem a vakolatot) így később még szebbnek lát ha ki vagy festve.

3.  Ne vegyél fel új cipőt. Nagyon kényelmetlen tud lenni egy cipő ami töri a sarkad. Magas sarkút csak akkor vegyél fel, ha tudsz is benne menni.

4.  Ne beszélj az ex barátaidról. Ha érdekli, majd rákérdez ő. Ne hasonlítgasd velük össze.

5.  Ne nyávogj előtte. Attól nincs idegesítőbb egy srác számára ha folyton közbeszólsz:

fúúúj!
Ez unodrítóóó!
Mindjárt összehányom magam!

6.  Vigyél magaddal pénzt… igen elvileg neki kellene mindent fizetni, de azért ajánld fel neki hogy felezzetek… ezzel látja hogy nem a pénzre hajtassz. Ha mégis ragaszkodik hogy ő fizesse, akkor mosolyogj rá és köszönd meg… ne nyávogj hogy te akarod a részedet fizetni! 

7.Ha 10 mp-nél hosszabb szünet van a beszélgetésbe, akkor kezdj el beszélni…beszélj a suliról, osztálytársaidról, esetleg kérdezz tőle! 

8. Ha ő beszél, néha kérdezz közbe (olyat ami hozzá kapcsolódik).. így látja hogy figyelsz rá! 

Forás: primadonnawebmagazin.gportal.hu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Miranda Lambert Concerts

(MiraMi, 2019.05.23 15:40)

Miranda Lambert is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her voice takes me away from all problems of this planet so I start enjoy my life and listen songs created by her mind. Now she is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Maren Morris, Ashley McBride and others. The concerts scheduled for this year, up to the end of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one Miranda's concert. All tour dates are available at the <a href=https://mirandalambertconcertdates.com>mirandalambertconcertdates</a>. Open the website and make yourself familiar with all Miranda Lambert concerts in 2019!

 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 29242
30 nap: 218
24 óra: 1