Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajrá csajok!Az én kuckóm

 Mitől lesz egy szoba a te szobád?

Falak: Ha van lehetőséged, hogy kiválaszd a színét, akkor igyekezz harmonikus, nyugtató hatást keltő szín mellett dönteni (zöld, sárga, rózsaszín).
Akár különböző színűre is festheted az egyes falakat, falrészeket.Fontos hogy kedveld azt a színt,amely körül fog venni.Olyan képek és fotók legyenek a falon, amelyek pl. valamilyen kellemes élményt juttatnak az eszedbe.

Ágy: Ez a szoba központi része! Itt legyenek azok a tárgyaid,amelyeket nagyon szeretsz (kedvenc takaród, kispárnád, és hálótársaid pl. plüssfigurák).Mivel itt pihened ki a napi fáradalmakat, ezért puhának és kényelmesnek kell lennie.Ha vendéged érkezik ő is lehet hogy ide fog leülni.

Szekrény: A ruhásszekrény nagy, így nehéz benne rendet tartani.Könnyebben és gyorsabban átlátod ruhatáradat, ha a ruhákat vállfára akasztod, vagy kosárba hajtogatod. Ha unalmas, vagy nem túl szép a szekrény ajtaja, tükröt is akaszthatsz rá.Így nem csak díszíteni fogja a szekrényedet, hanem ruhapróba közben láthatod magad, és a szoba belső terét is megfogja növelni.

Ablakok: Mivel nagyon fontos a szobád természetes megvilágítása, igyekezz ilágos színű és áttetsző függönyt választani hozzá. Ha teheted, többfélét is akassz fel, hogy hangulatos fénye legyen.Ne feledkezz meg a sötétítő függönyről sem.Este célszerű behúzni hogy ne lássanak be. Az ablakra készíthetsz üvegfestékkel díszeket, de akaszthatsz elé szélcsengőt is.

Világítás: Jó, ha többféle fényforrás is található a szobádban: az íróasztalodon legyen egy olvasólámpa, plafonról lelógó, egész szobát bevilágító csillár, csíptethető lámpa az ágyad fölött, és egy kellemes hangulatú, sejtelmes fényű papírlámpás vagy akár lávalámpa.

Dolgozósarok: Igyekezz az ablak közelébe elhelyezni, hogy természetes fény érje.Az asztalon csak a tanuláshoz szükséges dolgokat tartsd, hogy semmi se vonja el a figyelmedet. A széked pedig egyen kényelmes akár párnát is tehetsz a hátad mögé. Néhány polc és fiók segítségével könnyedén rendben tarthatod a tankönyveidet és a füzeteidet.

Szőnyeg: A szoba melegségéért a padlón lévő szőnyegek is felelősek.Lehetőleg olyat válassz, amely nem túl világos, és könnyen takarítható.Különböző mintájú, alakzatú, és színű lehet. Nem árt, ha az asztalod alatt is található egy kisebb méretű, hogy tanulás közben se fázzon a talpad.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Never reveals disappointment sputum; unsure.

(ezirugqukno, 2019.05.12 00:08)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> ews.qqkn.mindenamikellittvan.eoldal.hu.aon.rq http://mewkid.net/buy-prednisone/

Plain took junior beings, scalpels, composing relapse.

(vuqevuxgadah, 2019.05.11 22:04)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> ams.tcva.mindenamikellittvan.eoldal.hu.wsq.bs http://mewkid.net/buy-prednisone/

Kedves Ramónaa*-*!

(*Admin*, 2012.08.22 16:33)

Biiztos nagyon szép lehet a szobád.:)) kiváncsi vagyok rá.:)

.

(Ramónaa*-*, 2012.08.22 16:31)

nekem a szobám az halwány rózsaszín színű bordó függönnyel.:' ) őőhh parketta wan a szobámban és ott azon wan egy nagyon gyönyörű fehér szőnyeg.az ágyamon fehér ágynemű wan egy barna plüssmaciwal.sok pószter wan a falamon.az íroasztalomon egy laptop wan és egy olvasólámpa. wan egy kis kuckóm a sarokban apukám építette ott könywek wannak és wan egy hangulatos lámpa. meg a csillár szintén halwány rózsaszín és nagyon szép színt ad a szobának. az ajtóm meg fa és nincsen rajta ablak.nagyon szeretem a szobámat*-* jaa és wan egy láwalámpa az ágyam mellett meg a tw mellett egy neonzöld*-*

 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 25570
30 nap: 581
24 óra: 14