Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


még nem tudsz csókolni?és félsz az első csóktol?nézz be mindent megtalálsz;)

 

Sokan megkérdezik hogy mégis hogyan kell csókolozni!
Erre a legtöbben a következöt tanácsolják: ne parázz amikor ott leszel egyből tudni fogod. Ez ösztönösen megy. És hogyha ugy adódik a srác ugyis segít, mivel ő irányit.
- nos , ez igen igy igaz. De szerintem ez nem válasz a kérdésre. Konkrét válaszokat kell adni. Jó lehet , hogy nehéz elmagyarázni ,mert ez is csak magátol jön. De nézzük csak néhány embernek sikerül naggyábol leirnia. Lehalásztam pár választ a -Hogyan kell csókolozni? - kérdésre.
 

  - ez jön magától.
hajolj közel hozzá, ha fiú vagy öleld át a derekánál a lányt, ha lány akkor a nyakánál a fiút, nézz a szemébe, utána lassan érintsd össze az ajkaidat az övével, csukd be a szemed és először csak puszit adj a szájára, ha érzed, hogy viszonozza és tetszik neki akkor a nyelvedet is elkezdheted használni... 
de úgyis ráérzel majd, ha ott leszel, ne idegeskedj, mindenki túlélte az első csókot

amikor csókolóztok egyszerűen átdugod a nyelved a másik szájába és megérinted a nyelveddel a nyelvét ezután várod a reakcióit hogy tetszik-e neki(bár valószinűleg tetszeni fog neki).ezután "játszadoztok" egymás nyelvével(nyalogatod,körbe nyalod a partnered nyelvét) ezt lehet lassan vagy gyorsabban vadabul is csinálni.

hát az olyan amikor bedugod a nyelved egy másik ember szájába:D hát az úgy szerintem jön magától:) amikor összeér a szátok akkor szép lassan induljon el a nyelved a másik nyelvéhez, ha összetalálkoztak akkor körözettek egymás nyelve körül vagy ahogy jól esik:) sok sikert;)

Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba. :)

Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés. 

Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja! 

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét. 

Néhány tipp a jó csókhoz: 
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen! 
- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal. 
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját. 
- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben! 

Amit semmiképpen ne csinálj: 
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet. 
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni. 
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél. 
- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!

Remélem segítettem valamit:) 
Ami fontos:
-Mindig legyen nálad rágó és randi előtt moss fogat!
-És ha megakar csókolni ne kapd el a fejed ha még nem tudsz csókolózni és egy fiú meg szeretne csókolni hagyd és majd minden magától fog menni hidd el.:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

*

(Romija, 2013.10.27 17:29)

Nekem enyhén nyuszi fogam van és azért félek tőle. :/

.

(Márkóvagyokszia, 2012.08.22 16:34)

nekem 14 évesen volt az első és most vagyok 18.: )

.

(kiscsaj110, 2012.08.02 13:20)

Én nagyon féltem az első csóktol de nem volt rossz:$ nektek mikor volt az első? nekem 12 évesen:$$

 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 27477
30 nap: 190
24 óra: 17